View RSS feed

Kaukoja ja ruutua
15 marraskuuta 2006

Tänään vietettiin huomattavasti kevyempää treenipäivää. Koulupäivä minulta loppui jo kolmelta (kotona puoli neljältä), mutta otettiin kuitenkin illalla ainoastaan kauko-ohjausta ja ruutua.

  • Kauko-ohjaus

Jälleen kerkisin harjoitella aamulla - hienoa. :O Otettiin tosin vain yksi sarja maahan-seiso-nousua. T pysyy hyvin paikallaan ja pidin käden paikallaan kuonon korkeudella eli varsinaista liikerataa en käyttänyt.

Iltaruualla otettiin kaksi kuuden toiston sarjaa. Huomasin, että käskysana on alkanut toimia tehokkaammin, mutta pientä käsiavustusta ei voi jättää pois. Parilla toistokerralla käytin liikerataa, muuten käsi oli paikallaan. Viretila pysyi sopivana, vaikka tehtiin ennen ruokaa ja palkkasin raa'alla jauhelihalla.

  • Ruutu

Pimeä tulee nykyään älyttömän nopeasti, enkä sitten tänäänkään onnistunut heti koulusta kotiuduttuani ulos harjoittelemaan. Näin ollen treenattiin pimeällä lenkin jälkeen. Tein pihatielle samaan kohtaan kuin eilen ruudun punaisista tötsistä ja parkkiksen viereen siirappipurkkiruudun. Kumpaankin ruutuun laitoin siniset alustat. Ensiksi noin 10 m etäisyydeltä lähetys siirappiruutuun. T meni hienosti ruutuun, mutta ei löytänyt alustaa. Tuloksena oli harhailu. Lähetin uudestaan ja palkkasin pallolla, kun meni keskelle.

Seuraavaksi lähetys siirappiruudun vierestä tötsäruutuun. Olipas upea ruutuunmeno, vau! Suoraan keskelle, palkkasin pallonheitolla. Toinen toisto heti perään autotallilta päin. Etäisyyttä reilu 20 m. Taas hieno ruutuunmeno. Lähetys vaparina. Juoksin leikkimään Taavin kanssa ruutuun. Lopuksi vielä pihatieltä päin meno siirappiruutuun. Hiukan harhailua, meni sivulta. Ilmeisesti T näki vähän huonosti merkit, joten otin sitten läheltä yhden toiston. Taavi meni nyt todella hienosti keskelle ruutua. Positiivista treenissä oli Taavin into ruutuharjoitteluun ja ruudun hahmottaminen. Nyt poika ei epäröinyt yhtään lähteä ruutuun ja haki katseellaan merkkejä - upeaa. Toistoja tuli tehtyä sopiva määrä.

Tunnisteet: