View RSS feed

Tunnari onnistuu :o)
19 lokakuuta 2006

TUNNARI
Hyviä uutisia tunnarista. Kävin äsken tekemässä klo 11 hajustumaan laitetuilla tuoreilla kapuloilla tunnarin metsässä. Taavipa teki täydellisen tunnarin, haisteli ja toi oman. Molemmat toistokerrat tuoreella omalla kapulalla. "Vähän hajustuneet" kapulat olivat Riikalta tuotuja ja tosiaan noin vähän aikaa hajustuneita. Arvatkaa, olinko onnellinen. Otin riskin, mutta kannatti.

SEURAAMINEN - käännökset vasemmalle
Ennen ruokaa 3 x 4 toistoa käännöksiä. Soile ja Raino (serkkuni ja hänen avokkinsa) olivat käymässä. Eteisessä tein Rainon vieressä käännöksiä, meni hienosti. Hyvä kontakti, hallittu käännös ja superhyvä paikka.

RUUTU
Muutama toisto pihalla. Pienempi matka, kokeilin laittaa palkan ruudun taakse. Alkoi hahmottaa enemmän ruudun takaosaa kuin keskustaa. Lyhensin matkaa ja vaadin tarkkaa alustan koskettamista. Ilmeisesti alusta näkyi huonosti ja löytyi huonosti, koska alusta on vihreä (harjoittelimme nurmella). Seuraavalla kerralla pienempi ruutu, lyhyempi matka ja paikkana tie. Tarvitaan nyt vahvistusta keskustan hakemiseen. Palkkana mieluummin nami (viedään ruutuun) kuin patukka. Näin ainakin nyt päättelisin äskeisen perusteella. Jatketaan.

Tunnisteet: