View RSS feed

Sekalaista treeniä
15 lokakuuta 2006


  • Tunnistusnouto

Iltapäivällä tehtiin pari toistoa käpytunnaria nurmikolla. Kävyt olivat sekä rivimuodostelmassa että läjässä. Hyvin sujui kummallakin tavalla. Positiivista oli vihjeen vahvistuminen ja Taavin varmuus. Poika teki iloisesti ja uskoi itseensä - hienoa. Kehuin Taavia haistelusta, koska sitähän halusin vahvistaa. Olin todella tyytyväinen käpytunnariin.

Minä, hätähousu, päätin ottaa pari toistoa tunnarikapulalla metsässä. Tyhmää riskeeraamistahan se oli, mutta onnistui. Toisin sanoen laitoin väärät kapulat lehtien alle ja oikean kapulan sinne sekaan. Sitten Taavi pääsi etsimään. Käytin uutta "flaire"-vihjettä ja kehuin haistelusta. Taavi teki hienoa työtä ja löysi oman kapulan. Toisella toistokerralla sama juttu. Olin älyttömän iloinen onnistuneesta suorituksesta ja kehuin vuolaasti. Taavi oli innoissaan, mutta jaksoi tehdä hienosti haistelutyötä. Aion jatkaa edelleen käpytunnareita, vaikka nyt otettiin kapulalla. Edelleen haluan varmistaa uutta vihjettä, joka tosiaan on uunituore, ja luoda Taaville varman tunnaripohjan kävyillä. Tästä on hyvä jatkaa. kuva


  • Paikallasiirtymisiä

Ennen iltaruokaa otin peilin edessä paikallasiirtymisiä. Ensimmäinen sarja sisälsi neljä toistoa, toinen kuusi. Käännyin oikeaan ja vasempaan. Palkitsin tiiviydestä ja hyvästä kontaktista. Taavi piti paikkansa hyvin ja jaksoi keskittyä innosta huolimatta. Mielestäni tein itsekin parempaa työtä kuin ennen eli askeleet olivat selvempiä. Hyvin meni. Äsken otin ennen luun antamista pari käännöstä oikeaan - ei ongelmia.

Seuraamista otettiin myös päivällä pitkänä pätkänä pari kertaa tunnarin välissä. Palkkailin nameilla oma-aloitteista seuraamista vierellä. Taavi seuraa hienosti oikeassa paikassa, ja kontakti on hyvä.

Tunnisteet: