View RSS feed

Lauantain kauppareissu ja vähän ruututreeniä kotona
28 lokakuuta 2006

  • Luoksetulon pysäytys

Taavi pääsi mukaamme keskustaan kauppareissulle. Kaupassa käymisen jälkeen mentiin taas S-marketin parkkipaikalle ottamaan pari liikettä. Kello oli melkein kaksi. Yön aikana oli satanut lunta - paljon. Juuri treenimme aikana ei tosin satanut lunta. Ensiksi otettiin luoksetulon pysäytys. Takapalkaksi laitoin vinkuluun. Toistoja tehtiin yhteensä kolme. Matkaa en mitannut, mutta ei ollut yhtä pitkä kuin kotitreenissä. Vapautin suoraan "stå"-käskyn sanottuani takapalkalle. Viimeinen pysähdys oli paras. Kaksi ensimmäistä olivat hiukan hakuammuntaa. Keskittyminen oli ok, vaikka Taavi tulikin luokseni tiellepäin. Asematien liikenne oli lähes ainoa häiriö, muita ihmisiä ei näkynyt paljoakaan. Treenistä ei jäänyt oikein mitään käteen. Työskentelyinto pysäytyksessä oli kuitenkin hyvä.

  • Seuraaminen - lähinnä käännöksiä

Luoksetulon jälkeen tein pikaisesti seuraamistreeniä. Kädet olivat täydellisessä kohmeessa, joten palkkasin taaksepäin vinkuluulla. Kävelin hetken neliötä, tehtiin käännöksiä vasemmalle. Välillä suoraa hiukan pitemmästi, välillä heti käännös ja palkka. Kontakti hyvä, paikka hyvä ja käännökset ok. Olin tyytyväinen tähän lyhyeen, mutta intensiiviseen treeniin. Itsekin peräti käännyin kohtalaisesti. :)

  • Ruutu

Nyt on kokeiltu alustan naulaaminen maahan. Idea osoittautui hyväksi, mutta maassa oli aivan liikaa lunta. Treeni pidettiin pimeällä autotallin valossa noin klo 18. Ruudun, 1,5 x 1,5 m, tein putkenpätkistä. Otin muutamia toistoja ruutuunmenoa. Alustan koskettamista piti vahvistaa, mutta lopulta vahvistin ainoastaan ruudun keskelle menemistä, koska ei Taavi alustaa lumen keskeltä löytänyt. Lyhyeen lopetettiin. Positiivista oli ruutuun menemisen varmuus, ei harhaillut. Tosin eipä matkaakaan paljoa ollut. Huomenna auraan kunnolla alueen, johon ruudun teen ja kokeilen uudestaan - tällä kertaa päivällä. :)

Tunnisteet: