View RSS feed

Hyppelyä ja hiljaisuutta
28 lokakuuta 2006

Käytiinpäs kauppareissun päätteeksi kasvihuoneella harjoittelemassa. Halli on nimittäin kätevästi matkalla keskustaan. Muita ei harjoittelemassa ollut, enkä sen kummemmin ajatellut treenaavani mitään tiettyä juttua - lukuunottamatta hiljaisuutta. Ensiksi hallilla haisi Taavin mielestä jokin todella hyvä, mutta kiellon jälkeen unohti mokomat hajut. Taavi totteli upeasti "täällä"-käskyä, joista palkkasin vähintään superkehulla ja osittain namilla. Pyörittelin poikaa aidoilla ja "taka"-käsky toimi niin ikään hienosti. Kepeille mentiin vaikeista kulmista: sisäänmenot huiman hienoja. Aidat oli laitettu kätevästi, sai tehtyä eteenmenotreeninkin, joka sujui hyvin. Mielestäni oma ohjaus oli taas kasassa, enkä edes montaa kertaa näyttänyt minne sattuu.

Entäpäs hiljaisuus? Minun tarvitsi sanoa "hiljaa" vain pari kertaa. Lähinnä pieni haukku tulee kaarteessa putkelle. Reippaan "hiljaa"-käskyn jälkeen Taavi epäröi kerran putkeen menemistä, mutta muuten irtosi todella hienosti putkeen. Kepit mentiin pariin kertaan, vain yhdellä kerralla pieni haukku. "Hiljaa"-käsky ei keskeytä toimintaa, vaan muistuttaa Taavia, että nyt pitää olla hiljaa. Kerran Taavin haukahtaessa lopetin menon ja otin uudestaan. Kuumumistilanteessa "shh" toimii parhaiten, mutta sitä ei tänään tarvinnut käyttää. Taavi näyttää kuitenkin tajunneen, ettei haukkuminen ole kannattavaa - hyvä.

Kontaktiesteistä otin puomin ja keinun kerran. Kontakteilla ei mitään ongelmia. Kaiken kaikkiaan treenit menivät todella kivasti. Vauhtia ei vieläkään ole hallilla kamalasti, mutta pysynpähän itse paremmin perässä. Huomenna mennään ehkä Miran kanssa treeneihin. Suunnitteilla on myös yksi kisareissu vielä tänä vuonna.

Tunnisteet: